Alltid är det nått...

.....fel på Beat!

OTURS HUND! Igår träffade jag Johanna med Pärlan & Hozz.. Kul kul vi hade mycket att prata om! Saknar Forshaga sååå varje gång vi umgås! Vi möttes upp på stationen i Flemingsberg och sedan kom vi på den emimenta iden att vi skulle ta gallertrapporna ner! Jax har aldrig gått i sånna och Beat har bara gjort det några få gånger så här skulle minsann miljötränas!

Det gick bra i början, jag tycker att det är sååå läskigt! Men i halva skriker Beat till och vill inte gå mera.. Vi traskar på, jag antar att han måste ha klämt tån lite så vi fortsätter nedför! Jax gillar det och traskar lugnt på! Det är inte mycket som skrämmer den lilla mannen! När vi väl är nere ser vi att Beat BLÖDER! Skit men kollar snabbt och ser att det är från klon! Inte mycket att göra åt så vi traskar hem till Johanna! Han går precis som vanligt men det blöder lite! Väl hemma så kollar vi igenom klon och det visar sig att det har blivit två sprickor i den! Han ömmar regält! Vad gör man? Låter man det var och håller rent? Tassbandage hela tiden?? Åker till veterinären?

Nu har jag tvättat och satt på bandage, tänk sååå synd det blir om en hund så fort den får på sig ett bandage...

Jag var och kollade på IK-2 tävlingarna på Stora Skuggan i Stockholm i helgen! KUL KUL KUL! Tänk va tävlings sugen man blir då! Det var häftiga banor med svåra får så det var otroligt utslagsgivande! Vi hejade så klart på Ben & Rex!


 Miches Ben (Beats pappa) vid frandrivnings grinden


Miches Rex, jag gillar hans stil..

Fler bilder från tävlingarna hittar du HÄR

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0