Mörker pronenad, skadad dvärg o träning..

Idag har det varit uruselt väder så vi har tränat inne.. Apportering med båda hundarna, Jax är så klurig han kom på massvis med tokigheter man kunde göra med en apportbock.. Så utmaningen att börja med är helt klart att han ska sitta och bara hålla den.. Hans favorit för tillfället är att ta den, backa fyra steg. slänga sig ner till läggande ställning och sedan spotta ut apportbocken! Hmm.. Vi övar på att bara hålla den! Locket går bättre han är något mindre intensiv! Det gillar vi! Vi körde även lite fotpositioner och det går framåt!


Beat fick träna target och apport.. Han tuggar så fort han måste göra något med apportbocken, typ springa så det blir att backa flera steg! Bra idag var att han verkligen kämpade för sitt godis (köttbullar)..

På kvällen kom Johanna och Hozz över på lite mat och sedan gick vi en promenad i TOTALT mörker i skogen.. Det var spännande.. Hundarna hade blinkhalsband och jag o Johanna halkade runt i leran men alla fyrbenta blev nöjda.. När vi kom hem åt vi glass med ett ton av strössel på!

Tråkit här hemma är att Soya, mammas lilla dvärgpinscher har ont i bogen.. Hon vill inte gå och ömmar om man klämmer på henne.. Så det blir vila och sen får vi se! Hon kan ju ha sträckt sig jag har hört talat om att hon jagat katter..

Jag saknar att ha en bra kamera.. Vill ta fina bilder men det går ju verkligen inte!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0