Uppladdning..

Efter några dagar i solen på bryggan på vårat härliga landställe var det dags att återvända till verkligheten. Första stopp Solvalla, käka med pappasen, hejja lite på hästar och sedan Beteby med HELA familjen Sandström. Nu är vi på plats och genrepet är inbokat till 05.00 i morgon bitti.. Hua men vad gör man inte! Vi får se om vi kanske tränar lite hantering under dagen.. Nyss var vi ute och körde hundarna i skenet av fullmånen.. Häftigt! Jax var som en blå liten kanonkula oj oj oj vad det gick men det gick bra också så då är det roligt.. Han är så söt för ju mer ladda han är desto mer stil får han.. Vilkeninnebar att han idag kappt lämnade marken då han gick.. Han mer gled fram som någon slags blå vålnad. Jaja vi hoppas att Awes fåren inte är rädda för spöken och så får vi se hur det går i morgon.. Laddade är vi allt! Detta ska bli så SJUKT kul!

Beat är bortlämnad till Johanna över helgen! TACK underbaraste du! De skulle på aussie-träff och gud vet allt! Det blir nog bra!  

Tomt är det med bara en liten Jax, det känns att vår lilla flock inte är fulltalig!

Nehe nu väntar sängen, vi får ju SOVA hela FEM timmar!

Måste ju nämna.. HUNDHIMLEN HAR FÅTT SIG EN NY STJÄRNA.. Miche och Anitas Assi finns inte mer.. 14 ½ år är en lång tid..

Kolla in henne på YouTube förra året på Bobby kursen, 13 år gammal och går som tåget..

Kommentarer
Postat av: Cima - Kelliegården

Massor av tummar o tassar hålls stenhårt hela helgen för vår allas favorit "Chelpie",,, Skämt o sido,, både du o Jax är stjärnor o förtjänar en succe.. Bamse kramar från Skåne,,

2009-08-07 @ 08:33:35
URL: http://www.kelliegarden.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0