Trix träning och vallsug!

Idag har vi tagit det lugnt.. Promenader och lite träning inne.. Jax har fått jobba med lite nya trix och så har vi slipat på några gamla.. Han ska kunna stå och gå på bakbenen, sitta vackert, sitt-ligg o stå med kommandon, puppy yoga och så lite stå på händerna och sedn avill jag att han ska lära sig att bara slänga sig i backen då han ska "dö" och inte lägga sig ner först!

Det går framåt vill jag lova.. Han är duktig på att hålla isär de olika sakerna men ibland blir det ju tokigt! Ska försöka fånga när han lyter ett bakben och en framtass samtidigt.. Då står han bara på diagonal benen, det vore väll ballt?

Beat tycker att sånt här e larvigt, Talk to the Paw säger han o sen frågar han vart fåren är?? Han har enligt honom själv blivit "lurad" två gånger.. Beat anser nämligen att hästar och stall hör IHOP med får så när vi har varit o tränat i ridhus och sedan på Solvalla tyckte han ju absolut att det någonstans borde finnas får! Men icke!

Grabbarn har inte sett får snart en månad.. Men snart är det dags, gud va vi längtar! Det är alltid kul att köra hundarna efter ett långt uppehåll, eller Jax brukar vara rolig att köra då han har växt från gång till gång Beat brukar mest vara HET! Men det är ju roligt det också..


En bakbens Kelpie, han gillar INTE att träna.. Kolla in flinet!

Kommentarer
Postat av: Pappa

Hej.

Cirkus nästa eller?????????????

//P

2009-03-09 @ 11:03:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0