Åhhhhh.... Dåliga jag och hundbyte..

Jag är VÄRDELÖS på allt som har med bloggar och hemsidor att göra just nu! SUCK!

Men lite uppdateringar ska jag komma med..

Huddinge är platsen vi är på just nu.. Asfalt, lås och koppel på hundarna.. Det ni - INTE min grej helt enkelt! Började hela min vistelse hemma med att låsa ut mig. Såklart, jag har efter denna sommar ingen direkt vana att ha med mig nycklar när jag går ut..

De sista dagarna ute i Beteby vallade vi såklart in i det sista.. Tanken var att börja slipa till hundarna inför tävling.. Självklart ska vi träna massvis mer men det var liksom dags att få tillbaka dem i presitions tänket igen. Beat han fixar det galant får man ju lov att säga.. Denna sommar har gjort SUSEN för honom. Han är lugn och fin mot fåren och vi visslor oss genom banorna numera.. VILKEN KÄNSLA!!! Ska träna som en tok på att vissla nu när jag är hemma!


Beat fick faktist stanna kvar i Beteby.. Vi gjorde ett litet byta jag och Miche.. Jag tog en av hans valpar att socialisera lite och han har kvar Beat.. Kändes inte ens jobbigt att lämna kvar honom. Han får bo ihop med Ben och träna med Miche.. Så honom går det nog ingen nöd på!!

BILD: gammal bild på Beat med sin pappa Ben

Jaxen är med hem igen.. Han var mer vild än tam då vi skulle träna.. Kunde mest själv hela tiden.. Men han är UNG och jar får inte glömma det! 16 månader är han nu och han har HELA sommaren haft ordentliga krav på sig i arbetet med fåren så han får sig en litet paus att smälta allt. Det ska nog bli bra när det är klart..

Och så var det valpen då.. En 11½ veckors blå liten odåga finns hos mig just nu.. Veam's Stick heter hon. Efter Jax mamma Piff och Miches underbara hane Rex.. En spännade liten hund, duktig, trygg men så klart HELT vild.. Söt är hon också, bilder kommer jag lovar. Det är roligt att he henne här men valpar är ju valpar och de kräver ju en hel del.. Rumsrenhet och sånt går fint, vi har inte misslyckats en endast gång! Sover på natten gör hon också så jag ska inte klaga. Jax tycker mest att hon är såååå äcklig, men accepterar henne så länge hon inte klänger på honom. Just nu ligger hon bredvid mig i soffan och sover sött..

Snart väntar sängen och en bra bok.. Tusan också.. Nu känner jag min ensam och gammal..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0