Lååång promenad..

....nästan hela vägen ute till Beteby.. Det vill säga stax över en mil. Det ni! Kallt var det! Både Jax och jag var fulla av rimfrost när vi kom fram.. Vi hjälpte till en stund i fårhuset med alla lammen.. Så underbart när det är lamm ÖVERALLT! Så otroligt söta!

Men varför vi tog oss ut var för att vi skulle hämta hem ännu ett "objet" att socialisera.. Denna gången en bc, en Beat broder! Veam's Jive som kallas Los till vardags fick följa med oss hem.. Nu kelpie-människor får ni säga vad ni vill men GUD VA SKÖNT med en border collie..

Han lunkar in, nosar runt lite och lägger sig sedan på mina fötter i köket och spanar på mig! Han springen inte runt som en tok, biter på ALLT han kommer åt och jagar Jax.. Nej då han viftar lite lugnt på svansen och tittar med sina lugna bruna ögon på mig och Jax.. 


Los efter 10 minuter i en helt främmande lägenhet!



Visst har kelpisarna sin charm men usch för kelpie valpar.. Vi får se om lilleman Los fortsätter att vara en ängel.. Snart sitter jag här och uschar vallhundar över lag tror jag..

Passade på att ta en sväng med Gadd när jag ändå var och hälsade på. Han blir glad när jag kommer och kommer minsann ihåg allt jag lärde honom. Härligt att se! Han är en härlig hund, trots att han är en kelpie valp.. Men så mycket mindre som har gått sönder sedan han åkte..  

Nu ska jag ta grabbarna på en tur i parken sedan får det nog bli ett varmt bad tror jag!
 

 

Kommentarer
Postat av: Veam's Step "Spot"

Tjena brorsan,, kul att du är i stan o hälsar på. Jag får hänga med på allt o prova ligga i soffan det är jätteskönt det gör jag VARJE dag.



Vi ses säkert snart,,



ps.. matte tjatar om att hon hälsar ds.

2010-01-30 @ 21:33:38
URL: http://www.kelliegarden.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0