Sommar, värme och härliga dagar..


Dagarna bara rusar iväg. Jag njuter av sommaren, värmen och att bara vara just nu.. Vi försöker hinna med att bada, sola och bara njuta av denna otroliga sommaren.

Hundarna fungerar så fint tillsammans och jag njuter verkligen av att ha Beat hemma.. Just nu är det super varmt i lagenheten så de fick stanna ute i Beteby tills i morgon.

Helgens tävlingar var superfina, riktigt bra organiserade men varmt var det ju såklart.. Träffade en bror till Ness, Lex heter han. VILKEN goding, underbart trygg och härlig..

Lite träning hinner vi med mellan varven. Jax har jag börjat att lära in slalom med 2x2 metoden, vi har bara kört några få pass men det känns som om han fattar det.  

Beat han får mest valla och han växlar med att vara suverän och för het. Han fick flytta ca 70 tackor och lamm ca 4km och då skötte han sig riktigt bra. Så skönt att han verkligen har fattat detta med arbete att man måste ta det lugnt i början om man ska orka hela väga. 

<--- Jag och Nessan i kvällsolen

Ness har tänt på fåren! Hon var såååå fin.. Rundade, smög och var riktigt på, rusade runt gjorde hon ju också förståss! Men bäst av allt hon stoppar dem och kör ner huvudet och bara går.. FINA FINA lilla Nessan! Hon blir lugnare för varje dag som går, hon kommer att bli härlig som vuxen.. Men det känns som om det är låååångt dit! 

I morgon är det en liten mini-valpträff för Jax/Alva valparna. Ness och tre av hennes syskon ska få prova på fåren lite och fika och bara prata hund. Himla skoj ska det bli! KAMERA MED KAN JAG LOVA! 


VÅRA DAGAR I BILDER


Värdelös bild men här ser man att hon faktiskt växer..

Beat flyttar tackor med lamm.. Fina Pearl Girl "Pärlan" med sitt föl är publik..


En glad och galen Ness i skogen


En glad och galen Ness tillsammans med Beat på ett fält


Jaxen från i midsommras tillsammans med kusin Max..


Kommentarer
Postat av: Sabine

Men oj vad hon vuxit. Ser jätte söt ut. Aliz har också vuxit en hel del och ser mer ut som en unghund nu, men en mini sådan. Väldigt behändigt med en liten tik.Hoppas det blir en super dag på valpträffen.

2010-07-13 @ 21:48:53
URL: http://www.mitchenskennel.se
Postat av: Cima

Underbara sommar - håller med. Här njuter vi också av värme bad o vila... Miss you...Kraaaaaaam

2010-07-14 @ 07:50:58
URL: http://www.kelliegarden.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0