Vi blandar blod...

..jag och Jax..

Han har slagit i sitt öra när han låg bunden för några dagar sen.. Vet inte på vad eller hur i hela fridens namn han lyckats men sår blev det.. Efter det har han såklat skakat på sig och slagit upp det hela lite mer.. Sen idag regande det och då vart det mjukt och fuktigt och så skakar han sig och nu är det ett BETYDLIGT större sår än innan.. O blöder gör det.. På golvet o väggarna.. 

O jag då.. Fick skjuts hem av Miche efter en heldag i stallet.. Spöregn och jag skulle snabbt släppa ut hundarna så vi kunde kasta oss in i porten.. Jag vill inte komma ut (för att det regnar.. tönt!) jag ska då slita upp bakluckan och dra ut honom i en enda snabb rörelse och lyckas då skalla själva läsanordningen.. Ont som bara den gör det men jag kastar mig in i porten med två blöta hundar.. Börjar gå alla de tre trapporna och känner då ngt som rinner ner i mitt öga.. Va tror ni det var? Blod såklart! Jag har lyckats slå upp ett 1cm stort jack i huvudet.. Så nu går vi här tillsammans och blöder jag och Jaxen.. 

Så här såg det ut igår på Jax öra, idag är det tyvärr sämre

Jag tog en blöt handduk och satte mig med tryckt mot huvudet och Jax ska snart få något slags hästplåster med skumgummi, fungerar förhoppningsvis toppen på trasiga kelpie öron..

Annars har dagen varit bra! Jag konstatarade att jag näst intill helt botad från min hästrädsla.. För det ska ni veta att jag från början tyckte att hästar var läskiga, otäcka och mycket oberäkniliga djur.. Men då skulle ni sett mig idag! Vi skulle flytta stoflocken (ca 11 ston, 1 hingst och två föl) men de ville inte gå! Miche tog ett av stona i grimskaft och gick och jag skulle mota bort hingsten från de övriga stona så de kunde följa efter.. Så jag sprang med en pisk mitt i smeten bland alla hästarnasom for runt och hade sig jagandes Athos.. Ni skulle sett mig.. Löpte som en gasell och minsann gick det inte alldeles strålande! Hästarna kom dit det skulle och ingen vart skadad!

 
Lägg till typ 6 hästar och en Sandra i full galopp med en pisk så förstår ni!
(Och då stog hästarna INTE stilla!)


Kommentarer
Postat av: Lina

Vad du är modig med hästarna!!! Skulle inte jag känt mig direkt trygg där tror jag då inte. Hoppas du fick bort blodet från väggarna.. Aj med ett jack i huvudet! Kram!!

2010-07-18 @ 19:43:32
URL: http://www.igelsnigel.se
Postat av: Veronica & Basta

Nämen aj...skulle du inte kollat om det behövs sys i skallen? Annars får ni väl sitta på varsin köksstol du och Jax och spela kort i någon vecka så ni kan läka.....:-)

2010-07-19 @ 10:14:01
URL: http://www.svekhultia.wordpress.com
Postat av: Pappa

Du hade väl inte sönder Miches bil??????

2010-07-19 @ 15:19:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0